Една от най-красивите жени в света и бивша половинка на родния ни тенисист Григор Димитров - Никол Шерцингер навърши 41 години. 

Рожденият ден на Никол обаче не бе осеян с цветя и рози, а до нея нямаше любим мъж. Певицата все пак отбеляза специалния ден на Хаваите и публикува серия снимки от тузарския хотел "Шератон" в столицата Хонолулу. 

За празника си, Шерцингер получи красиво сладко изкушение покрито с френски макарони, малкини, къпини и боровинки. На тортата бе изписано "Честит рожден ден, Никол", а рожденичката отново събра комплименти относно стайлинга си. Брюнетката заложи на бял къс топ и накъсани светли дънки. 

"Преминавам още една година", написа Шерцингер в социалните мрежи. През деня, Никол се отдаде на релакс в гората и сподели с последователите си: "Обичам да бъда едно с майката природа. Да съм в пълно благоговение за нейната грандиозна красота и всичко, което ни дава. Погрижете се за нея и тя ще се погрижи за вас".

 

По същото време българската звезда на тениса Григор Димитров купонясваше с Лондон, зааедно със Серина Уилямс. Той не публикува дори пожелание за празника на Никол, а всичко това показва, че спекулациите за раздяла между тях са верни. 

Според слуховете, инициатор за раздялата е именно Григор, а причината е, че той иcĸaл cepиoзнa и cтaбилнa вpъзĸa, докато Hиĸoл пpeдпoчитa дa cи живypĸaт в двaтa ĸpaя нa Зeмятa, нo oт вpeмe нaвpeмe дa ce cъбиpaт.

Eдиният xyĸвa нa Зaпaд пo тypниpи, a дpyгият нa Изтoĸ пo pиaлити пpoгpaми. Toзи нaчин нa живoт ce xapecвaл нa Hиĸoл, нo нe и нa Гpишo. 

Освен това красивата Шерцингер не иска да излиза по срещи. Ухажори не ѝ липсват - според английско издание бившият футболист Джейми Реднап е проявил желание да излезе на среща с нея, но "времето за Никол не е подходящо".