През последните месеци обществеността шушукаше за предполагаемата връзка между актьора Бен Афлек и певицата Дженифър Лопес.

Daily Mail публикува съвместни снимки на Бенифър в кола, след като според техните източници, двойката прекара няколко дни в романтично пътуване.

За напомняне - Бен и Дженифър бяха заедно преди 17 години.

Британският портал пише, че актьорът е завел бившата си годеница на романтично пътуване с личния си самолет. Съобщава се, че двойката е била на романтично пътуване през уикенда до луксозен ски курорт в Монтана, където актьорът притежава собствена вила.

На снимките виждаме Бен и Дженифър в колата и на летището. Tова са първите снимки, на които двойката е заедно. Всичко това се случва съвсем малко, след като Дженифър Лопес и Алекс Родригес сложиха край на връзката си.

Болезнената причина, поради която Джей Ло и Алекс Родригес се разделихаАмериканските медии се появиха с информация за това как и защо те са взели това решение

Снимките са направени по време на завръщането им в Лос Анджелис, докато слизат от самолета.

Na-povidok-nova-romansa-megju-Dzej-Lo-i-Ben-Aflek-Fotografii-od-dvojkata-po-luksuzniot-odmor-vo-Montana-03.jpg

Наскоро актьорът подклади слуховете, като публично говори за бившата си любов и разкри, че се възхищава на нейната красота и на нейната амбиция.

Феновете са сигурни, че любовната искра между Джей Ло и Бен Афлек се е завърнала.

Преди това, двойката обяви годежа си през 2002 г., но през 2003 г. отложи сватбата и се разведе официално през 2004 г.