"Джей Ло е била в трудни ситуации и преди, тя не е от онези, които се заключват вкъщи и плачат", казва източник, който разкрива защо поп дивата е прекратила романа си с Алекс Родригес.

Раздялата на звездната двойка заинтригува феновете и сега в американските медии се появиха с информация за това как и защо те са взели това решение.

bolnata-prichina-zoshto-raskinaa-djej-lo-i-aleks-rodrigez-01.jpg

Списание People публикува материал, в който се посочват причините за края на любовната им връзка.

Твърди се, че окончателното решение е взето от Джей Ло, защото тя не може да се довери напълно на Алекс. „Чувстваше се окаяна“, каза източник, близък до певицата. "И тя смяташе, че не е в неин интерес да остане с Алекс", добави той.

"Лопес настоя да се разделят, защото между тях имаше много нерешени проблеми."

Освен това те прекараха много време заедно по време на пандемията и двамата не бяха свикнали с такъв начин на живот.

"Двамата искаха да прекарват време заедно като семейство, но им беше трудно да поддържат специалната искра помежду си, защото се виждаха всеки ден, за разлика от преди, когато Джей Ло имаше пътувания, представления и турнета."

bolnata-prichina-zoshto-raskinaa-djej-lo-i-aleks-rodrigez-11.jpg

„Слуховете за изневяра също бяха проблем. Дали той я е предал или не, няма значение, тя няма да толерира страха от изневяра."

Източникът добавя, че те ще се опитат да останат в приятелски отношения и да се уважават, но ще поемат по различни пътища.

Двойката, която е заедно от 2017 г. и се сгоди през 2019 г., казва: „Разбрахме, че функционираме по-добре като приятели и се надяваме, че ще продължим да се подкрепяме и да си сътрудничим помежду си. Пожелаваме си най-доброто."

bolnata-prichina-zoshto-raskinaa-djej-lo-i-aleks-rodrigez-04.jpg

bolnata-prichina-zoshto-raskinaa-djej-lo-i-aleks-rodrigez-13.jpg

bolnata-prichina-zoshto-raskinaa-djej-lo-i-aleks-rodrigez-07.jpg

bolnata-prichina-zoshto-raskinaa-djej-lo-i-aleks-rodrigez-06.jpg