Все повече популярни лица се присъединяват към последователите на Петър Дънов. След като пловдивската дизайнерка Мегз посрещна божествената Нова година на Седемте рилски езера, се оказва, че фолк певицата Анелия също е станала част от Бялото братство. 

Изпълнителката на "Пайнер", която неведнъж е споделяла, че обожава планината, на 19 август се е изкачила до езерата и напук на дъжда е посрещнала изгрева, за да се зареди с енергия за цялата година.

 

Заедно с приятели и съмишленици Анелия отбеляза началото на новата духовна година край езерото Бъбрека. Нейна компания са били шеф Иван Манчев и половинката му, както и добра приятелка на изпълнителката - Ива Бека.

Популярната певица напоследък е все по-увлечена по духовното, което се забелязва най-вече заради публикациите и в социалните мрежи. Освен това, Анелия не спира да чете книги и статии, свързани с именно тази тематика.

Припомняме, че на 19 август до Седемте рилски езера се качи и Миглена Каканашева-Мегз и с това постави ново начало в живота си. Тя посрещна божествената Нова година облечена в дълга бяла рокля, заедно с последователите на Дънов. 

Обрат в живота на Мегз! Посрещна божествената Нова година с последователите на ДъновОт няколко дни дизайнерката спи в хижа на Седемте рилски езера