Миглена Каканашева-Мегз постави ново начало в живота си. С дълго писание в профила си, тя отново успя да шокира последователите си. 

От няколко дни дизайнерката спи в хижа на Седемте рилски езера, а вчера, облечена в дълга бяла рокля, посрещна божествената Нова година заедно с последователите на Петър Дънов. 

Каканашева сподели в мрежата, че от скоро се е нанесла в ново жилище, а бившата собственичка се оказала изключително духовен човек. Именно тя и отправила покана за пътешествието в Рила заедно с дъновистите, където да посрещне изгрева на слънцето и да се зареди с енергия за цялата година.

Всички тези събития разтърсили из основи Мегз и я накарали да промени начина си на живот. 

Ето какво написа тя в социалните мрежи:

"Казват, че в живота няма случайни неща. И че когато човек е готов за един път цялата вселена се подрежда така, че да му помогне да го извърви. Но откакто си тръгнах от моите германци в живота ми започнаха да се случват “магически” неща. Преди седмица се върнах отново при тях без камера, защото бяха отключили нещо огромно в мен, което не се погаждаше със стария ми начин на живот. Още 4 дни поживях с тях и разреших конфликта си. Беше дошло време да градя живота си отново. Окей, втурнах се. Започнах със смяната на жилище. Търсех нов дом, по-подходящо място за новия ми път. Аз обикновено действам много бързо и за една вечер си избрах. Познах “моето жилище” от раз и веднага се нанесох -през агенция- без да съм говорила със собствениците. 4 дни по късно трябваше да се видя все пак със собствениците, за да подпишем договор. И може ли да си представите, попадам на изключително духовни хора. Дамата -безумно впечатляваща, лектор на духовна тематика и учител по паневритмия. Вървяла вече 10 години по пътя, по който аз тъкмо тръгвам. Три часа не можехме да спрем да си говорим. Аз бях като малка попивателна гъба. И те ми казват “Знаеш ли след няколко дни е Божествената Нова Година. Искаш ли да дойдеш с нас?” Не можех да повярвам какво ми се случва. И понеже все още съм горе на Рилските езера и ви пиша от хижата, в която спя -все още не мога да повярвам как е възможно да избера точно това жилище от стотици други и да я срещна. И как е възможно това да се случи точно преди един от най-големите духовни празници. Сякаш всичко се беше подредило, за да дам старт през тази нова духовна година на едно ново начало в живота ми. Всяка дума тези няколко дни е безценен урок. За капак и моя Ивчо, с когото снимаме Маската, ми звънна точно преди да тръгна и като разбра къде отивам ми казва -“Абе аз почивам от телевизията, искаш ли да дойда и да снимаме?”. Моля?! Той работи в Нова ТВ и понякога ни отнема седмици, за да се синхронизираме, а сега без капка усилие."