Плеймейтката Моника Валериева, която официално прие исляма през октомври 2019 година, посрещна един от най-големите празници - Рамазан Байрям... без дрехи. 

Въпреки разкрепостените снимки, брюнетката написа в Инстаграм: "Развълнувана съм много! Не знам до колко ще мога да спазя всичко. Това ще е първият ми официалнен Рамазан Байрям". 

Така отговори Валериева на въпрос от неин последовател, който я попита дали ще спази традиционния мюсюлмански празник. 

Празникът отбелязва завършилия свещен месец Рамазан на тежкия разширен пост. През целия месец мюсюлманите говеят (постят) от изгрев до залез слънце. Днес обаче е единственият ден от годината, в който постенето не е разрешено. Вярващите се поздравяват един друг с думите „Ид мубарак!“. За мюсюлманите както Рамазан байрам, така и Курбан байрам, са повод да покажат благодарността си към Аллах.

Официално: Моника Валериева стана мюсюлманка, запази името сиСега, когато приех исляма, нищо не би се променило, освен празниците, пише тя в Инстаграм

Моника Валериева отговори и на други въпроси, посредством социалната мрежа. Най-често запитванията бяха относно това как изкусителката прекарва дните си под карантина. 

"Една част от този период бях с Андреа, скоро пак ще бъдем заедно, имах период с други приятели и период, в който бях сама. За мен извънредното положение не е тежко. Наслаждавам се на момента и се старая да науча хората около мен да правят същото."

Плеймейтката споделя още, че в периода на карантина е качила някое и друго килце и в момента тежи 54 кг.

"В момента съм най-много килограми. Никога не съм била толкова, колкото и да си хапвам". 

Валериева казва, че много и липсва пътуването и сърцето й плаче за самолетен билет, а дестинацията, на която иска да се намира в момента е остров Бали.