Народната певица Росица Пейчева избра днешната дата, за да каже заветното "Да" на любимия си Николай Петров. На 31 май двойката се врече във вечна вярност, а свидетели на обета бяха гримьорът на звездите Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони и голямата фолклорна изпълнителка Данка Цветкова -  гл. ас. д-р и преподавател в АМТИИ.

Щастливото събитие се провежда в Асеновград. По-рано днес младоженците сключиха църковен брак, а в момента празнуват в хотелски комплекс "Чифлика" заедно с приятели, близки и колеги на Роси и Ники, които станаха част от така специалния за тях ден.

Кумът Мис Бони първи пусна селфи с булката и младожеца, а преди минути се включи и с живо видео, от което се вижда как голяма група гайдари свирят, а заедно с тях, с родопско изпълнение се включва и Росица Пейчева - като специален поздрав за всички гости. 

За своя първи сватбен танц Роси и Ники избраха вечната песен "I will always love you" на Уитни Хюстън. Булката, пък изглежда повече от ослепително в красива, дълга бяла рокля и небрежно пусната коса.

Сред най-елегантните гости на тържеството е и домашнияt любимец на семейството - кученце, порода Йоркширски териер. Животното събра погледите със специално ушит за събитието костюм - риза, сако и папионка.

Припомняме, че съвсем скоро Росица Пейчева получи и годежен пръстен. За щастливото събитие съобщи самата тя като публикува снимки, на които е заедно с годеника си Николай Петров, а на един от кадрите показва и елегантното бижу, поставено на безименния пръст на дясната й ръка. 

Въпреки че Роси Пейчева е на 46 години, тя доказа, че никога не е късно да намериш щастието. Гласовитата певица и нейната половинка са заедно от няколко години като се радват на една истинска, голяма и прекрасна любов. 

Екипът на TrafficNews.bg честити на двойката и им желае да бъдат много щастливи заедно!

На 46: Росица Пейчева получи годежен пръстенГласовитата певица доказа, че никога не е късно да намериш щастието