Една от най-обичаните фолклорни изпълнители - Росица Пейчева получи годежен пръстен. За щастливото събитие съобщи самата тя като публикува снимки, на които е заедно с годеника си Николай Петров, а на един от кадрите показва и елегантното бижу, поставено на безименния пръст на дясната й ръка. 

Въпреки че Роси Пейчева е на 46 години, тя доказа, че никога не е късно да намериш щастието. Гласовитата певица и нейната половинка са заедно от няколко години като се радват на една истинска, голяма и прекрасна любов. 

"Нека разбирателството, щастието и хармонията да са ви вечни спътници в живота. Честито от сърце, мили Роси и Ники!" - гласи пожеланието от музикална компания "Пайнер". 

Множество от почитателите и колегите на фолклорната звезда на „Пайнер“ също я затрупаха с поздравления и благопожелания за много любов и разбирателство в семейството.

Роси Пейчева е родом от град Лъки. Завършва Академията за музикално танцово и изобразително изкуство в Пловдив, а през 2009 г. защитава и магистратура по арт-мениджмънт.

Едва 18-годишна става солистка на Виевската фолк група. Там среща и първия  си съпруг – Милко Узунски, изпълнител на ударни инструменти, от когото има две деца – син и дъщеря. С групата Росица Пейчева записва серия албуми, в които освен народни има и попфолк песни. През 2007 година започва самостоятелна кариера, като записва последователно седем албума.