Славея Сиракова показа бебето. Това тя стори по случай 57-мия рожден ден на Илиана Раева. В неделя, настоящият председател на Българската федерация по художествена гимнастика отпразнува своя личен празник.

Няма никакво съмнение, че най-големият подарък за рождения си ден тя получи предварително от своята дъщеря Славея, която преди броени дни даде живот на първата си рожба, правейки легендата на българския спорт баба за втори път.

Сега, за личния празник на своята майка, Славея сподели първи снимки на новороденото бебе, въпреки че лицето му остава скрито за зрителя, понеже тя е решила да го прикрие с помощта на емоджита. Фотографиите, които качи в социалната мрежа, са придружени от мили пожелания, написани от името на малката Емили.

„Честит рожден ден, мила бабо! Искам да ти кажа колко те обичам и колко много се радвам, че вече съм при вас. Изпращам ти много целувки и скоро пак да дойдеш да ме видиш, защото виж каква хубава дата си избраха мама и тати да си ме приберат“, гласят думите на Славея към двете изображения, от които става ясно, че детето е изписано от родилното отделение именно навръх рождения ден на Раева, който беше вчера.

„Обичам ви повече от всичко на света! Добре дошла вкъщи малка, изящна, порцеланова Емили! Бъди здрава, силна, умна, добра, красива, смела, вдъхновена, изпълнена с любов и смелост!“, написа Илиана на свой ред, включвайки се в множеството коментари към публикацията, пише life.dir.bg.

За празника си Илиана Раева пожела на всички, а и на себе си – здраве, любов и светлина. Тя пожелава още всичко това, което ни застига в момента да отмине по-бързо и хората отново да се усмихнат, да преоткрият живота и светът, в който живеем, да стане по-добър.

Илиана Раева и Наско Сираков станаха баба и дядо за втори пътГолямата им дъщеря Славея Сиракова роди момиченце