Илиана Раева и Наско Сираков станаха баба и дядо за втори път! Тяхната голяма дъщеря Славея Сиракова роди момиченце, а за щастливата вест съобщи самата Илияна Раева с публикация във Фейсбук профила си. 

Благото съобщение вече има близо 900 лайка и многобройни коментари с пожелания към новороденото бебе. 35-годишната Славея и половинката ѝ Иван, избраха да кръстят новороденото с красивото име Емили, на дядото Емил. 

Ето и какво точно написа Илияна Раева в социалните мрежи:

"Днес станах бабаааа за втори път!!!! Добре дошла, божествена ЕМИЛИ! Нека Бог бди над житейския ти път! Бъди здрава, силна, добра, мъдра, красива, щастлива, смела и благословена! Нека мама Славея и татко Иван, баба Таня и дядо Емил, баба Илиана и дядо Наско, леля, чичо, братовчедка ти, прадядо и прабаба бъдат много щастливи с теб! Обичам те, моя уникална Емили! Благодаря ви, Славея Сиракова и Иван за Великото усещане! Наздраве за благословен житейски път на Емили!" - са думите на президентът на Българската федерация по художествена гимнастика.

Припомняме, че Иван направи предложение за брак на Славея с красив пръстен преди няколко месеца, но сватбата им няма да е тази година. Щастливата майка споредли още, че никога не е искала да бъде булка и не е мечтала от малка да се омъжи. Но след сватбата на сестра й Виолета, която бе през 2019 г., на която Славея бе кума на сестра си, и тя е пожелала подобно приказно събитие. 

Славея Сиракова разкри пола на бъдещото си бебе