Синът на пловдивски бизнесмен и собственик на хотел в Стария град се венча за своята дългогодишна половинка. Емил Тиберов и София Михова си казаха "да" на церемония в тесен семеен кръг, спазвайки мерките, наложени в страната. 

Не е изключено на по-късен етап фамилия Тиберови да вдигнат пищна сватбена церемония, но дали и кога ще се случи това все още не е известно. 

За така специалния ден булката София избра къса сватбена рокля, която съчета с бели обувки на ток и алено червена наметка. Емил, пък се спря на тъмносин панталон, бяла риза и сиво сако с интересна щампа.

Днешният ден е повече от специален за младото семейство, тъй като те споделиха още една радостна вест. Емил и София ще стават родители на момиченце. 

Новината те обявиха с видеоклип, който бе публикуван в профила на бъдещата майка. На него се вижда как София отваря голяма подаръчна кутия, от която излизат куп розови балони, подсказващи, че първородната рожба на семейство Тиберови ще бъде момиченце. 

Припомняме, че Емил Тиберов падна на колене пред своята любима с пръстен в ръка навръх имения й ден - Вяра, Надежда и Любов и Св. София. Сантименталният момент сподели самата София, като публикува снимки в личния си профил и написа "Да, да и винаги ДА, любов!"

Двамата имат дългогодишна връзка. Емил Тиберов е завършъл ЕГ "Иван Вазов" в Пловдив и Европейското висше училище по икономика и мениджмънт, със специалност Мениджмънт в туризма. Той има две сестри - Лидия Тиберова, която тази година беше абитуриентка и завърши Хуманитарната гимназия с отличен успех и по-голямата от него Жана Тиберова, която в момента живее в столицата. 

Годеницата на Емил - красивата пловдивчанка София Михова, пък се изявява в модните среди и е изключително творческа натура, като най-голямата и сила е рисуването.

Синът на пловдивски бизнесмен предложи брак на своята любима навръх имения й денСофия Михова отговори с "Да, да и винаги ДА" на дългогодишния си приятел Емил Тиберов