Синът на пловдивския бизнесмен и собственик на хотел „Петър I“ в Стария град - Емил Тиберов, който носи неговото име, падна на колене пред своята любима. 

След дългогодишна връзка, Емил най-сетне реши да зададе въпроса "Ще се омъжиш ли за мен" на половинката си София Михова. Това се случи вчера, навръх имения й ден - Вяра, Надежда и Любов и Св. София.

Секунди след предложението, на ръката на тъмнокосата красавица се появи и диамантеният пръстен. Сантименталният момент сподели самата София, като публикува снимки в личния си профил и написа "Да, да и винаги ДА, любов!"

Двамата са почти неразделни и от ден на ден стават все по-влюбени, което без съмнение говори за бъдеща сватба. Дали това ще се случи скоро или по-напред във времето, двойката към момента не разкрива. 

Емил Тиберов е завършъл ЕГ "Иван Вазов" в Пловдив и Европейското висше училище по икономика и мениджмънт, със специалност Мениджмънт в туризма. Той има две сестри - Лидия Тиберова, която тази година беше абитуриентка и завърши Хуманитарната гимназия с отличен успех и по-голямата от него Жана Тиберова, която в момента живее в столицата. 

Годеницата на Емил - красивата пловдивчанка София Михова, пък се изявява в модните среди и е изключително творческа натура, като най-голямата и сила е рисуването.