Красивата дъщеря на рапъра Ванко 1 - Ивана Главчева има нова любов в живота си. Неговото име е Ангел Чонин и е състезател по спортна стрелба. 

Те са заедно от няколко месеца, но с всеки изминал ден са все по-влюбени един в друг. Последните кадри, които те споделиха в мрежата са заснети на язовир Белмекен, докато покрай тях всичко е покрито с бяла снежна постеля. 

Двамата са избрали удобни спортни екипи, като Ангел е заложил на черния цвят, а Ивана на нежно пепелно розово. 

Влюбените прекарват почти цялото си време заедно, а според слухове Главчева вече е запознала избраника си със своя баща, а той от своя страна е дал своето одобрение и благословията си. 

Ивана и Ангел разкриха взаимоотношенията си за първи път в края на месец октомври. В профилите си те публикуваха една и съща снимка, на която позират пред обектива в компанията на породисто куче, а на заден план е паркиран мощен автомобил. 

Припомняме, че само преди година Ивана бе гадже на 22-годишния футболист Борис Тютюков. След кратка, но бурна връзка Ивана осъзнала, че й трябва по-голямо гадже и се запознава с Ангел.

Междувременно Ванко 1 се намира в далечна Канада, където съдейки по сторитата му в мрежата, си прекарва доста добре. Напук на всички мерки и времената по време на пандемия, пловдивският рапър стана част от мощен купон в българска кръчма.

Но... кеф цена няма! А Иван Главчев със сигурност знае как да се забавлява - с ретро чалга хитове и много алкохол, в компанията на близки приятели и... арабски шейх. "Искам да пия", "И плачат и богатите", гръцки и турбо бг хитове са само част от лайф изпълненията, които могат да се чуят на качените в Инстаграм сторита. 

Турбо хитове и много алкохол! Ванко 1 купонясва здраво в кръчма в КанадаПловдивският рапър публикува няколко подред видеоклипчета в мрежата, с които показа "как се прави" по време на пандемия

Още една пловдивчанка се похвали с ново гадже. Става въпрос за Сузанита, която преди няколко дни навърши своето пълнолетие и заяви, че сега вече наистина няма какво да я спре. 

Навярно дъщерята на Орхан Мурад бързо е преживяла раздялата с предишната си половинка, тъй като за отрицателно време го замени с друг татуиран мачо.

За момента скандалната изпълнителка само загатва за новия мъж до нея, но крие лицето му от аудиторията. Първоначално тя пусна  стори в Инстаграм, на което се вижда само ръката му, нашарена с татуси, а сега последва и втора публикация в мрежата. 

На новия кадър момчето до Сузанита е легнало е върху нея, а тя без да се поколебае написа "Обичам моето татенце", придружено от сърце. 

Припомняме, че за първи път се заговори за раздяла между Сузанита и бившия и Денис в началото на месец ноември, след като тя изтри всичките си снимки с него в Инстаграм. 

Слухове твърдят, че двойката е приключила връзката си навръх празника Хелоуин. Говори се, че причина за раздялата им е намесата на друго момиче в живота на синеокия младеж. 

Сузанита на 18: Вече наистина няма какво да ме спреПловдивчанката посрещна своето пълнолетие по бански в снега