От няколко месеца пловдивският рапър Ванко 1 направи зрелищно завръщане в публичното пространство. Всичко започна с профил в Инстаграм, който за отрицателно време събра множество последователи. Ванко от своя страна, пък следва само 22-ма души. 

На снимките, качени в мрежата, Иван Главчев не пропуска да се похвали с тузарските се автомобили, красивите жени около него и постоянните забавления. 

Сторита от изминалото денонощия в профила му, обаче предизвикаха бурни реакции у потребителите. Едни със сигурност му завиждат и искат да са за негово място, а други несъмнено се възмущават от безхаберното му поведение по време на пандемия. 

Става въпрос за поредица от клипчета, заснети в българска кръчма в Канада, където Главчев пребивава от скоро. От тях ясно се вижда, че навръх ромската Нова година или т.нар Банго Васил се е заформил мега купон, а гостите не са никак малко. 

Очаквано, цялата нощ премина без спазването на каквито и да е мерки или дистанция, а точно обратното - дансингът буквално е препълнен с хора, решили да покажат на макс танцовите си умения. Само някои са решили да се "изолират" от останалите, качвайки се на масите и столовете. 

Но... кеф цена няма! А Ванко 1 със сигурност знае как да се забавлява - с ретро чалга хитове и много алкохол, в компанията на близки приятели и... арабски шейх.

"Искам да пия", "И плачат и богатите", гръцки и турбо бг хитове са само част от лайф изпълненията, които могат да се чуят на качените в Инстаграм сторита. 

Самият Ванко 1 също не пропусна да поздрави всички присъстващи със свое изпълнение. Той избра така известното си парче, от времето на "силните му години" - "Запази вечерта", което е в дует в Ирина Флорин. 

Финалът на култовия купон завършва в автомобила на Главчев, който е видимо подпийнал, но в повече от добро настроение.

"Намирам се някъде в покрайнините на Ванкувър и да ви кажа честно, сега пускаме навигацията и не мога да се оправя... не знам къде се намирам. Искам да пожелая на всички мои приятели в България и на всички боклуци да са живи и здрави през Новата година" - казва Ванко 1, докато на заден фон звучи култовата песен на Радо Шишарката - "Курви сбогом".