Семейство Батинкови прекараха изминалия уикенд в гръцкия курорт Керамоти, който е едно от любимите места за почивка на пловдивчани и софиянци. 

Мис България 2009 и семейство бяха засечени от зоркото око на читател на Trafficnews в една от топ таверните в курортното селище. Заведението се слави с това, че предлага вкусна и винаги прясна морска храна, което си личи по винаги пълните маси. Чист късмет е да седнеш в таверната, без да имаш предварително направена резервация, която се пази не по-късно от 20:00 часа. 

Таверната се намира на крайбрежната улица, точно срещу порта на фериботите за Тасос.

Антония Петрова-Батинкова бе заедно със съпруга си Ивайло, първородната им рожба Благовест и неговите баба и дядо, които през цялата вечер се радваха и полагаха грижи за внучето си.

Семейство Батинкови заложиха на типично летен стайлинг - Антония облече бял топ с черна дантела и къси панталони, а Ивайло розова ленена риза. 

След вечеря, те се отправиха към хотела, а на следващия ден посрещнаха утрото с вкусна закуска с една от местните пекарни - банички. Въпреки ранния час, миската бе старателно гримирана, с добре прибрана коса и с феерична блестяща рокля. 

Антония, Ивайло и малкия Благовест не са спрели да пътуват цяло лято. Те вече няколко пъти посетиха южната ни съседка, отскочиха и до Италия.

Наред с почивките извън граница, семейство Батинкови запознават своето дете и с красотите на България, като си организират интересни патриотични маршрути. Благовест Ивайло Батинков вече покори и първия си връх в живота - вр. Вихрен.