Selena ES представи официално най-новата продуктова линия в портфолиото на испанския бранд Montibello – HOP.

Продуктите са свързани с изцяло нов подход в професионалната козметика за коса, който обединява уелнес, наука и природа. Нова ера на високоефективни продукти за цялостна холистична грижа за косата, създадени чрез бионаука на основата на водорасли.

Събитието на сезона, организирано от Selena ES в град Пловдив привлече множество известни дами и популярни лица, които са фенове на компанията и нейни посланици на красотата.

Сред специални гости от България, които уважаха голямото откриване на Selena ES бяха: Виктория Капитонова, Златка Димитрова, Лиляна Ангелова, Цветелина Петрова, Ромина Андонова и много други.

На част от инфлуенсърите им бяха направени спа ритуали и стайлинг на косите, за да могат първи да усетят разтапящи текстури и аромати, представени от HOP. Събитието продължи с коктейлна част, в началото на която беше изнесена презентация за новите продукти.

Гостите се радваха на красивата уелнес атмосфера в стила на HOP на фона  на музика на живо. Събитието беше реализирано и с подкрепата на ПЕРНО РИКАР БЪЛГАРИЯ, а присъстващите имаха възможност да се насладят на специалната колаборация с розови коктейли от Beefeater.

Selena ES откри официално своята нова бизнес сграда в ПловдивBalmain hair висша френска мода за коса и нова колекция пролет-лято 2022

Instagram:

@selena_cosmetics

@pro_hair_shop_

Facebook:

@Selena ES Professional Cosmetics

@Pro Hair Shop

@Montibello.Bulgaria

www.selenaprofessional.com

www.prohairshop.bg

www.selenaprofessional.com/coming-soon