Певицата Сантра започна 2019-та година с редица нови проекти. Брюнетката изненада феновете си с нова песен в началото на годината, а сега стана ясно, че се завръща на екран като ТВ водеща в популярно предаване на музикална телевизия.

Три месеца след новия си сингъл тя зарадва почитателите си със завръщане на телевизионен екран. Освен водеща, тя ще бъде и продуцент на проекта, който ще показва делника на популярни личности. 

"Хората рядко са такива, каквито изглеждат. Особено известните и успелите - трудно можем да разберем какво стои зад маските и грима им. Затова и моята цел е да се приближа максимално до човека зад името и да разбера повече за истинската му същност", обясни звездата.

Певицата е решила да даде най-доброто от себе си за телевизионното предаване, като стана ясно, че дори и за стайлинга ще отговаря тя самата. Красавицата е популярна с екстравагантния си вид, но обещава в предаването да я видим по-елегантна. 

"Като продуцент вкарах моя почерк в целия проект, но нямаше да се справя без безценната помощ на екипа ми. Надявам се крайният резултат да се хареса на зрителите", споделя Сантра.