Много любов, креативност и великолепно настроение! Това почувстваха всички, които днес станаха свидетели на абсолютно нестандартното предложение, което пловдивчанката Нели Димитрова направи на любимия си мъж Емил Минчев.

Почти филмовият сюжет се разигра на футболното игрище до Мебелна къща, където днес е имало планирана тренировка на отбора на КЦМ. Минчев, е част от мениджмънта на КЦМ и тренира често с отбора на комбината. Днес обаче там го очакваше невероятна изненада. Тимът му го посрещна строен, а след минута всички играчи се обърнаха с гръб към него и така той получи изненадващо предложение за брак от Нели. "Ще се ожениш ли за мен?" го попита дамата на сърцето му, като за целта бе закачила буквите от от изречението на гърбовете на футболистите.  

Отговорът естествено беше "да", последван от  прегръдка и страстна целувка. Водещ на церемонията бе бившият футболист на "Ботев" Георги Аврамов. 

Нели и Емил живеят заедно от няколко години, имат дете, но нямат сключен граждански брак. Чаровната блондинка явно е решила да вземе нещата в свои ръце и вместо да чака предложение, сама да го направи.  

Съдбата обича смелите, а екипът на TNS.bg желае щастие и късмет на бъдещите младоженци!

 

TNS.bg