След като през изминалия месец Радослав Куцев и красивата му половинка Ели вдигнаха сватба за чудо и приказ в Гранд хотел Пловдив, вчера имаха още един повод за радост. Това бе рожденият ден на пловдивския бохем, който навърши 29 години.

Сватба за чудо и приказ вдигнаха Радослав Куцев и красивата му половинка Ели Тържеството се състоя в Гранд хотел Пловдив, където най-големите бохеми на града под тепетата скандираха „Горчиво”

Пръв за празника му го зарадва най-голямата му гордост - неговият син. Специално за празника малчуганът бе облечен с боди, на което по поръчка беше изписано "Честит рожден ден, тати! Обичаме те!", както и торта с надпис "Официално най-добрият баща на света".

През целия ден рожденикът си мислел, че ще празнува само със съпругата си Ели и си нямал на идея какво всъщност му подготвя тя. В продължение на няколко дни тя била заета да организира голямо парти за мъжа на сърцето си, на което да събере всичките му приятели. 

Така нищо неподозиращия Радослав Куцев и неговата половинка се отправили към ресторант Сол и Пипер, докато тя не завързала очите му.

С преминаването на прага на заведението той свалил превръзката и съзрял всичките си близки приятели, които с пълен глас извикали "Честит рожден ден".

 Не липсвала и пищна украса, която също била част от изненадата подготвена от неговата съпруга, която пък от своя страна се доверила на известна декораторка от пловдивски бутик за цветя. 

Сред гостите бяха и кумовете на младото семейство Георги и Елена Петрови, които дошли от София, специално за голямото парти.

Последвали куп подаръци, кой от кой по интересен, и уникална торта Биткойн. 

По-късно вечерта купонът продължил в най-посещаваната пловдивска дискотека Мегами, където освен за празника на своя приятел, компанията поляла и новата придобивка на рожденика - лъскаво порше кайен. 

За доброто настроение на всички се погрижила фолк певицата Яница, която не веднъж поздрави компанията с едни от най-големите си хитове. 

Марков алкохол се разливал на специално резервираното сепаре, а шумното парти продължило до малките часове на нощта.