С голямо парти изненада Ани Хоанг посрещна 29-ия си рожден ден. Близки и приятели на изпълнителката организираха тайно сюрприза и я накараха да лети от щастие навръх празника. 

Разбира се, в основата на всичко стои любимия на Ани Хоанг - Люси Иларионов, който се постарал да изпипа всеки детайл за изненадата. 

На специалния ден присъстваха и колеги на певицата, сред които Диона, която не пропусна да сподели няколко снимки с рожденичката. 

Партито се състоя в заведението на Ани и Люси в Елин Пелин, а вечерта завърши с красива заря. За празника си рожденичката бе заложила на елегантна рокля в бежов цвят, високи обувки и масивни бижута.

Ани публикува снимки от личния си празник, от които става ясно, че празненството се е състояло с закритата част на ресторанта, интериора, на която е в стил а ла "Disney" - изрисувани стени и ретро автомобили. 

Припомняме, че кризата в коронавируса повлия на бизнеса на двойката. Тяхното заведение отвари врати на 12-ти март и на 13-ти вече бе затворен за посетители. 

Люси и Ани са изтеглили кредит, с който да направили ресторанта за период от 6 месеца. Помощ им оказал и бащата на брюнетката. 

"Никой не очакваше това да се случи, а всичката стока, която бяхме заредили я изхвърлихме. Късмет... Влагахме и мислехме, че ще си върнем вложените пари, но не се случи така. Ние не бяхме на себе си след като обявиха ивънредното положение. Бяхме стресирани. Имаме огромна инвестиция и в момента, в който спряхме да работим бяхме във фалит, положението е страшно лошо. " - сподели преди време популярният режисьор Людмил Иларионов. 

Люси и Ани Хоанг откриха собствен ресторант, фалираха за денМузикантите първи спряхме да работим и ще бъдем последните, които отново ще започнем, казва режисьорът