Людмил Иларионов - Люси и неговата половинка Ани Хоанг решиха да се изявяват в ново поприще. Режисьорът и певицата, които са утвърдени имена в музикалния бранш, отвориха собствен ресторант, който обаче фалира само за ден. 

Заведението се намира в родния град на Ани Хоанг - Елин Пелин, разположен в непосредствена близост до китно паркче. Визията на ресторана е особено интересна, а ла "Disney" - изрисувани стени и ретро автомобили са само част от интериора. Шеф готвачите в ресторанта са от Гърция и Турция, но кухнята, която се предлага е италианска. 

Люси и Ани са изтеглили кредит, с който да направили ресторанта за период от 6 месеца. Той отваря врати на 12-ти март и на 13-ти вече е затворен за посетители. 

"Заведението ни работи само един ден. Общо взето като всеки един човек решихме да направим нещо много хубаво, а своята помощ ни оказа и бащата на Ани. Направихме страхотен ресторант!" - споделя Люси в предаването "На кафе".

"Никой не очакваше това да се случи, а всичката стока, която бяхме заредили я изхвърлихме. Късмет... Влагахме и мислехме, че ще си върнем вложените пари, но не се случи така. Ние не бяхме на себе си след като обявиха ивънредното положение. Бяхме стресирани. Имаме огромна инвестиция и в момента, в който спряхме да работим бяхме във фалит, положението е страшно лошо. " - казва още популярният режисьор. 

Иларионов смята, че по никакъв начин не могат да кандидатстват по мярката 60/40 и се надява държавата да даде рамо на малкия и среден бизнес. Той разказва, че нещата са много зле и в музикалния бизнес. 

"Отпаднаха ми 4 видеоклипа, на Ани и отпаднаха доста участия. Ние, музикантите, бяхме първите, които спряхме да работим и ще сме тези, които ще започнем да работим последни." - притеснено завършва Людмил Иларионов.