Златка Райкова, която е по-известна като русата Златка е вече в отбора на брюнетките. Една от най-известните блондинки в родния шоубизнес изненада феновете си с новата визия.

Не е тайна, че годеникът й Благой Димитров е почитател на тъмнокосите жени. Нищо чудно това да я е накарало да смени цвета или пък e временна промяна във визията, тъй като русото си остава нейната запазена марка.

Плеймейтката качи няколко снимки в Instagram с което изненада последователите си. За броени минути събра хиляди лайкове и коментари. Но доста от мненията за новия й цвят бяха отрицателни.

От "Русият е твоят цвят!!! С тази визия и с този тен изпъкват очите ти и приличаш ужасно на бившата му" до "Защо махна русото, това ти беше визитката", пишат последователите й след неочакваната промяна.

Освен косата, забележки и за цялостния външен вид на двойката не липсваха - "Препържили сте се в солариума, станали сте оранжеви" и "Изглеждаш прекалено изкуствена, устни, скули, мигли, вежди..." бяха част от цветущите коментари на недоволни потребители в Instagram.