Сексапилната моделка Моника Валериева показа задните си части след операцията, на която се подложи в Истанбул. Провокативната снимка тя пусна навръх рождения си ден. 

Днес тя навършва 29 години и сама отбеляза празника си в Instagram, като се поздрави с текста "Happy birthday to Me".

На кадъра обаче е отбелязана локация Лос Анджелис, Калифорния, а на заден план се вижда луксозна хотелска стая. Малко по-късно стана ясно, че именно в Щатите тя посреща своя личен празник, заедно със своя близка приятелка. 

Двете празнуват в компанията на скъпо шампанско, купища червени рози и торбички с покупки от Cartier и Chanel. 

"Най-добрия рожден ден на всички времена! Обичам те и ти благодаря за всичко" - написа рожденичката.

За празника те посетиха известен ресторант, който включва разнообразен избор от азиатски специалитети, фокусирани върху китайски, японски и тайландски техники и съставки.

Моника и нейната дружка не пропуснаха да си пуснат и сторита, на които показват тузарски автомобили, сред които Ламборгини, Ферари, Мерцедес, БМВ, Порше и други. 

Дали двете дами са сами в космополитния град не е ясно, но от известно време в медийното пространство вървят слухове за нов мъж в живота на Валериева, който подобно на предишния я предозира от букети и скъпи подаръци. 

Припомняме, че в началото на месеца Моника Валериева реши да "пипне" поредна част от тялото си. Този път тя се подложи на интервенция за повдигане на задните части. 

Моделката вече се хвали с бразилски форми, а за операцията се довери на д-р Онур Егемен, който е известен пластичен хирург в клиника в Истанбул. 

 

Моника Валериева оперира задните си части! Похвали се с бразилски форми СНИМКИЗа операцията, тя се довери на известен пластичен хирург в клиника в Истанбул