Партито за рождения ден на малката Никол Божинова, която вчера навърши 7 годинки, бе досущ като приказка.

Николета Лозанова и този път не пропусна да накара дъщеря си да полети в облаците от щастие и й спретна невероятен празник в стил "Алиса в страната на чудесата".

За специалния ден бе ангажирано столично заведение, а плеймейтката бе ангажирала едни от най-добрите организатори на събития, за да променят изцяло облика му. 

"Водена от безграничната ми любов към Никол и желанието да й покажа, че чудесата не са мираж, а приказките ги пишем ние сами, вчера, по повод 7-яи й рожден ден,  “написахме” една неповторима приказка, която сега ще ви “разкажем” в кадри..." - написа Лозанова в личния си профил, като публикува поредица със снимки от тържеството. 

Изпълнителките Алекс и Влади, пък се погрижиха за доброто настроение на малчуганите и заедно с танцуваха и пяха неуморимо. Сред атракциите на тържествтото бяха и живи папагали, змии и игуана. 

Освен голям брой приятелчета на рожденичката, на партито, разбира се, присъстваше таткото Валери Божинов заедно с половинката си Биляна Дол, фолк певицата Андреа, плеймейтката Златка Димитрова и много други. 

Както всички от нас знаят, плеймейтката винаги се облича по последен писък на модата и държи малката Никол също да бъде облечена подобаващо. За прекрасния празник, двете заложиха на цветни рокли с флорални десени на марката Долче и Габана. 

Украсата за луксозния рожден ден също бе на ниво. Всичко бе потънало в блясък, с акценти от розов, син и бял цвят. Балони, различни по вид вкусотии, цветя и огромна торта на 4 етажа бяха само част от изненадите.
 
"И ако повечето приказки завършват с “....и заживели щастливо”.....нашата завърши с “......и се насладили на торта - шедьовър” - написа Ни Ло.