Почти 3 милиона гледания за 5 дни събра новият хит на Азис - кючека, носещ заглавието "Жено, бягай". Огнените ритми на песента станаха изключително популярни сред ромите и музикантите.

Днес, изпълнителят публикува на стената си няколко клипчета от свои почитатели, които показват възстановки на клипа му. В тях "актьорите" показват в детайли каква е подготовката на един музикант преди да тръгне за свирене. 

Първото видео, което Азис публикува, е изиграно от две дами, едната, от които се е дегизирала като мъж. Гледайки ги, човек определено няма как да не се разсмее.

"Така не съм се смял от години ! Възстановка на последният ни клип . Страхотни актриси! Не ги познавам,но ги обичам" - написа Азис, относно добрата актьорска игра. 

Най-интересното е, че забавното клипче има над 80 000 преглеждания и споделено цели 931 пъти. Вижте го:

За да ви стане по-ясен сюжета на видеата, публикуваме първия куплет от песента, който следват по-голямата част от имитаторите:

"Жено бягай, донеси ми ризата, бялата, изгладия я, деее, аман деее, изпери ми дънките сините от битака дето ми ги взе, аман деее, закърпи ми палтото, черното, старото да съм хубав деее, аман деее.

Хайде, Ромие сладай да ядем, хайде бе, джанъм, бързаме, нямаме време гладни сме сватба ни чака, свирене!"

"Това не е един от моите сериозни проекти, които те карат да се замислиш и носят послание.Това е парче,което носи настроение и те подсеща за питие, приятели и танци. Благодаря на моят оркестър “Азис Груп”за щурите моменти" - допълва Азис.