Ново тузарско място на българското Черноморие стана магнит за познати лица от родния хайлайф и не само. Луксозният комплекс се намира на курорта Св. Св. Констатин и Елена и носи името Villa Chinka. 

Звездни имена буквално наводниха социалната мрежа със снимки от мястото, което е разположено на самия бряг на морето и предлага очарователни панорамни гледки. 

Също толкова очарователни, обаче са и цените за нощувка. На разположение на гостите са луксозни апартаменти и двойни стаи. Цените, които хотела държи през най-актуалния месец за отпуска - август, започват от 500 лева за двойка стая екзекютив и стигат до 1500 лева за Президенски апартамент. 

Ето кои ВИП персони избраха мястото за своята почивка: 

Галена

Фолк звездата Галена показа блестящ стайлинг. Тя публикува няколко снимки от лъскавия комплекс в личния си профил. На един от кадрите позира облечена в бял тоалет на цветни щампи, а на друг с шарено плажно парео и голяма сламена шапка, която е хитът на лято 2019. 

Преслава

Друга звезда на Пайнер - Преслава също опита от блаженствата, които предлага лъскавия хотел. Певицата се снимка в апартамент, както и на удобна люлка, като показа елегантен стайлинг - къси летни рокли. 

Алисия

Изпълнителката Алисия се отдаде на релакс във вила Чинка няколко пъти този сезон. В профила си, тя сподели няколко фотоса, на един, от които позира цялата облечена в Шанел. 

На летни емоции и страсти се отдадоха и близначките Алекс и Влади. Те застаха пред обектива и събраха погледите с както обикновено интересния си начин на обличане. 

Мари Вачева

Пловдивчанка и носителка на титлата “Мисис България - Вселена“ 2017 Мари Вачева в момента разпуска на морето, като компания й прави любимият й мъж - австрийския милионер Мартин Колегер и нейна близка приятелка. 

Атина Иванова

На морския курорт е и една от най-красивите варненки. Синеоката красавица е фотомодел, а отскоро е и професионален гримьор.

Мястото бе посетено и от моделката Палома Митева, която е дъщеря на известната журналистка Доника Ризова. Палома е модел, както и  популярно лице в инстаграм.

Собственичката на един от най-популярните модни брандове Littleblackdresssss - Петя Стойчева, също се отдаде на релакс и блаженства. Заедно с приятелка трупаха бронзов загар, а вечерите си прекарваха в ресторанта на хотела, който предлага голям избор средиземноморска кухня.