Роби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд признаха, че почти не правят секс. Бившият певец от групата Take That обвини за липсата си на либидо инжекциите с тестостерон, които е спрял да си бие, защото са влошавали депресията му. В съвместно интервю двойката настоя, че са „на една и съща страница“, когато става въпрос за интимност и са доволни от липсата на активност в спалнята.

49-годишният Роби каза пред вестник The Sun следното: „Всички знаят, че няма секс след брака. Просто така стоят нещата. Известно време приемах тестостерон, но трябваше да спра. От него се сдобих с тези масивни квадратни рамене и започнах да приличам на портиер“.

Но сексът, който правихме, когато бях на тестостерон, беше невероятен – правехме го непрекъснато. Бяхме ненаситни. Буквално не можехме да свалим ръцете си един от друг“, добавя британският певец.

Роби казва още: „Този период ми липсва. Беше забавно. Понякога обаче Айда се обръща към мен на дивана и ми казва: „Трябва да правим секс“, а аз седя там, ям мандарина и просто вдигам рамене. Е, понякога се опитваме", пише tialoto.bg.

43-годишната американска актриса, която се омъжи за попзвездата през 2010 г., обаче настоява, че двамата с Роби се радват на щастлив семеен живот, въпреки липсата на секс. Тя казва: „Интимността е важната, значима страна на любовта. Но и без нея сме щастливи.“

Роби наскоро демонстрира невероятното си стегнато телосложение, месеци след като разкри, че през годините постоянно се е борил с наднорменото си тегло. Изпълнителят на хита Angels има четири деца от своята съпруга – две дъщери и двама сина (10-годишна дъщеря Теодора, 8-годишен син Чарлтън, 4-годишна дъщеря Коко и 2-годишен син Бо).

Във въпросното видео Роби е гол до кръста и си играе с малкия си син, облечен в къси панталони на Louis Vuitton.

Още през септември миналата година певецът призна, че най-накрая е щастлив с фигурата си, след като е успял да отслабне значително. Роби в миналото е говорил открито за различните си зависимости, както към храната, така и към наркотиците. Миналата година той издаде албума своя албум XXV, а наскоро се завърна от своето турне, с което отбеляза 25 години, откакто е започнал соловата си кариера (след напускането му от „Take That“).

Говорейки пред The Sun, Роби каза: „Отслабнах, но това е постоянна борба. Вътре в мен се крие един дебел човек. Благодаря на Бог за суетата и благодаря на Бог за работата ми, защото ако не правех това, което правя, за да си изкарвам прехраната, ме е страх да си помисля как щях да изглеждам и какъв щях да стана“.

Певецът, който от 20 години не употребява алкохол, разкри, че най-накрая се е научил да приема себе си, след като се е борил с ниско самочувствие в миналото.

Той сподели: „Преди се мразех и си мислех, че не мога да пея и изглеждам зле. Ако някой си е мислил, че се мотая с надуто чувство за собствена значимост, всъщност беше точно обратното.“