На 4 декември в зала Маестро Георги Атанасов, град Пазарджик, Ваня Иванова отпразнува 3 години от поставения от нея Рекорд на Гинес и отбеляза за втора поредна година зелената идея "Най-хубавото се вижда със сърцето" с благотворителен концерт.

Това е кампания за по-зелен Пазарджик и по-чиста България, с подкрепата на Община Пазарджик чрез събиране на средства за закупуване на дървета, които напролет ще бъдат засадени.

Официални гости на събитието бяха ФК Хебър 1918 Пазарджик, Елена Кристиано - Christian of Roma, мото клуб BOYS OF HELL BULGARIA.

В благородното дело се включиха още ПГИМ Пазарджик, топ фризьори от цялата страна - Светлана Кукинска-Варна,Тодор Тодоров-Бургас, Методий Малашевски-Благоевград, Гергана Томова-Пазарджик, Лили Ангелова и Гергана Молова също от Пазарджик, гримьорите Елена Димитрова и Мария Донова с водещ Наско от БГ радио, озвучител Николай Мерджов, ДГ "Валентина Терешкова"-Пазарджик.

Тази година имаше и друга кауза. Събитието в зала „Маестро Георги Атанасов“ започна с представянае на фризьори от Варна, Бургас, Благоевград и Пазарджик, а техни модели бяха ученички от Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт.

 

Подкрепа на каузата даде и един от любимите радио гласове. Атанас Стоянов бе водещ на концерта.

Много емоция и заряд посрещна сцената в декемврийската вечер. Всички посетители събраха общо 2750 лева, като 500 лева от сумата ще бъдат дарени за лечението на Георги Арнаудов, а с останалите 2200 лева ще бъдат закупени дръвчетата за по-зелен Пазарджик. 

Припомняме, че рекордьорката на Гинес и топ стилистка Ваня Иванова успя да счупи рекорда за най-много направени прически за 8 часа – 330, което прави средно по минута и половина на прическа. Това се случи на 4 декември 2016 година, а фризура номер 304 Ваня направи на собствената си дъщеря, а последната фризура бе за Елена Кристиано - собственик на българо-италианската фирма за козметични продукти Christian Of Roma, която подкрепи опита на фризьорката за рекорд.  

Фризьорката от Пазарджик подобрява рекорда със 100 прически отгоре ВИДЕОСтилистката е решила да направи 430 прически за 8 часа