Британската преса съобщи за раздялата на принц Хари и Меган Маркъл. Двойката решила да се раздели, след като отпразнуваха петата си годишнина от сватбата.

Бракът на принц Хари и Меган Маркъл се пука по шевовете, а финансовите проблеми наляха масло в огъня, след като загубиха сделката си със Spotify, пише Express.

RadarOnline също потвърждава информацията , като се позовава на вътрешни лица, отбелязвайки, че херцогът и херцогинята на Съсекс са били изтощени от негативната обществена реакция, неуспешни бизнес сделки и публични спорове с близките им.

Принц Хари и Меган Маркъл се ожениха през май 2018 г. в замъка Уиндзор. Оттогава те се превърнаха в най-обсъжданата двойка в света.

През 2020 г. двойката се отказа от кралските задължения и замина за САЩ, откъдето започнаха да споделят скандални подробности за тайните на семейството.

Както пише издание Page Six, Хари и Меган Маркъл решили да се напуснат на фона на постоянен стрес. Запознати съобщават, че двойката е на ръба на развода.

Близки до кралското семейство и преди са съобщавали за разногласия по отношение на съпрузите, но сега това доведе до тъжен резултат.

Освен това Хари и Меган Маркъл са в напрежение поради финансови проблеми: стрийминг платформата Spotify прекрати договора си с тях за подкаст за милиони долари.

И двойката харчи много пари за живот в САЩ - те отиват за поддръжката на луксозно имение и лична защита.

„Постоянният стрес, емоционалните и финансови проблеми вероятно са превърнали живота им в ад“, казват източниците.
Сега Меган Маркъл живее в САЩ, а Хари може да отиде в Африка. Там ще започнат снимките за ново шоу за Netflix.

Запознати също така отбелязват, че Хари не е общувал със съпругата си, тя не би го подкрепила в желанието му да замине за Съединените щати.

Един източник казва, че „Хари изобщо не се вписва в пищния свят на Меган“.