Актрисата и телевизионна водеща Ралица Паскалева е станала майка за втори път. Това стана ясно от пост в социалните мрежи на страницата на шоуто "Игри на волята". 

От публикацията научаваме, че актрисата отново е станала майка на момченце. Постът е придружен от снимка, на която виждаме как Ралица е поставила дясната си ръка върху бременното коремче.

"Днес нашата прекрасна водеща Ралица Паскалева стана майка на син за втори път! Честито!", написаха от "Игри на волята". 

Припомнете си, че Ралица обяви, че очаква втората си рожба в началото на юни.

"1 + 1 = 4 ❤️????", написа тогава чаровната актриса.

За бременността на Ралица се говореше още по време на участието ѝ в шоуто "Като две капки вода", където тя се изявяваше в дует с екранната си половинка от "Игри на волята" Димо Алексиев.

Актрисата и волейболистът Теодор Салпаров станаха родители за пръв път през 2018 г., когато се роди синът им Максим.

Преди няколко месеца пред Мон Дьо в предаването "Събуди се" Ралица си спомни първите любовни трепети, когато с Теодор се опознават и дълго време си пишат.

По-късно тя го посреща на летището след 16-часов полет. "Беше романтично, защото от тази ни първа среща, когато се видяхме за пръв път с други очи, използвахме точно тази дума: ние май сме сродни души."

Тя призна още, че любовта е дошла веднага и я е променила напълно.