Фолк певицата Райна нажежи мрежата със съблазнителни снимки от Малдивите. Тя публикува солиден брой фотоси от екзотичната ваканция, а в момента разпуска в съседна Гърция. 

На въпросните кадри от Малдивите, атлетичната изпълнителка позира гола във ваната, само с кърпа на главата. Зад обектива по всяка вероятност стои нейната половинка - ММА боеца Валери Тюлеков, с когото беше на почивката. 

Кадрите са няколко на брой, а пайнерката позира в различни провокативни пози. Днес тя публикува и няколко истории в Инстаграм профила си, на които показва танцовите си умения и туърква с дупе.

Откакто са заедно Райна и Валери пътуват почти непрекъснато и пълнят социалните мрежи с колоритни снимки от още по-колоритни дестинации. 

На малдивската почивка, фолк звездата със сигурност бе взела няколко куфара с дрехи, защото на всеки свой пост показва различен тоалет, а лайковете се трупат със скоростта на светлината. 

Сред най-впечатляващите тоалети са дългите рокли, които се открояват на фона на кристално-синята вода и бял пясък, които предлага дестинацията. 

Само преди няколко дни, Гърция и красивото й крайбрежие се оказаха пресечна точка за Райна и още една певица на Пайнер - Димана, която днес е рожденичка. 

Двете изпълнителки се срещнаха край красивите плажове и средиземноморска атмосфера на Кавала, откъдето зарадваха почитателите си с обща снимка. Фотото бе придружено с послание “Неслучайна среща“ и предизвика лавина от харесвания сред феновете на Димана и Райна. 

Средиземноморска среща за две от звездите на “Планета“