Сестрата на Богдана Родич - Божана, показа как изглежда стаята на племенника й, който е и първото внуче в семейство Ражнатович.

Гордата леля сподели снимки от стаята на малкия Желко в Instagram и феновете веднага я сравниха с рая в небето.

Фотосите показват облаци по стените, плюшени мечета и специално легло за преобличане на бебето. Разбира се, името Желко е неизбежен детайл от дизайна и е изписано на стената в детската стая. 

Цеца Ражнатович, пък подари уникална люлка за първородния си внук, която е изработена според специални мерки, анатомични правила и материали, които се грижат за здравето на бебето.

Тази новина впечатли неимоверно родителите Велко и Богдана, които бяха възхитени от подаръка. Матракът е изработен от естествени материали, които се шият на ръка. По желание на Цеца те са в кралско синьо.

Припомняме, че сръбската звезда Цеца стана баба за първи път на 3 юни този месец, когато снаха й Богдана роди малкия Желко Разнатович, кръстен на покойния съпруг на певицата. 

Богдана Родич беше освободена от болницата няколко дни по-късно, заедно с наследника на семейство Ражнатович. Тя излезе от частната клиника, държейки ръката на съпруга си Велко Разнатович, а пред камерите се смееше и изглеждаше като истински щастлива майка.

Изписаха от родилното снахата на Цеца и първородното й внучеСръбската звезда показа, че любовта между снаха и свекърва не е мит