Съпругата на Велко Разнатович - Богдана и малкият Желко вече са си у дома. Преди два дни, щастливият татко и сръбската звезда Цеца, която стана баба за първи път в живота си, взеха от родилното майката и бебето.

Стотици обективи чакаха Богдана Ражнатович да излезе от клиниката,  а не след дълго красавицата се появи облечена в анцунг, копринена цветна блуза и кецове.

Това може би ще е единствения момент, в който Богдана може да бъде видяна с подобно небрежно облекло, предвид факта, че нейна запазазена марка са плътно прилепналите по тялото рокли. 

На изписването, младата майка мина покрай фотографите с усмивка на лицето и не криеше щастието си, докато Цеца през цялото време беше внимателна към нея, точно както Велко, който внимателно затвори вратата на автомобила си, за да не събуди своя първороден син. 

Само преди ден царицата на сръбската музика Цеца, пък публикува в профила си снимка на Богдана придружена от трогателен текст.

"Моята красавица, благодаря ти за най-красивия подарък, който получих от теб - внуче Желко.... Честито, смело мое момиче, много те обичам ....." - написа звездата. 

Припомняме, че Богдана Ражнатович роди в частна клиника, с цезарово сечение. Бебето, което носи името на покойния съпруг на Цеца - Желко, тежи 3,3 кг и е високо 53 см. 

Тържеството на Ражнатович започна още пред родилното, а по-късно вечерта звездната фамилия вдигна луд купон, в къщата си в Белград, за здравето на малкия Желко. Голям брой знаменитости се събраха на празника, а в по-късните часове пищна заря в чест на "малкия Аркан" покри небето.

 

Семейство Ражнатович вдигнаха луд купон за новия член на фамилията сиБащата Велко грабна микрофона и запя от сърце, Цеца също не пропусна да поздрави гостите с изпълнения