Едно от най-популярните и обичани заведения в Пловдив - Raffy Bar & Gelatо в квартал Тракия готви поредица от изненади за своите клиенти през новия сезон. 

Месец септември ще бъде изпълнен с много музика, богата програма и тематични LIVE вечери. В допълнение с приятната атмосфера и разнообразно меню, Raffy Bar & Gelatо със сигурност отново ще бъде любима спирка не само сред местните жители, но и сред посетителите на града през есента.

Още идния петък (19.09.), ще може да погалите слуха си с невероятните лайф изпълнения на една от участничките в “Гласът на България” и “X - Factor” - Рени Попминчева, както и на талантливият Иво Майло.

Рени е утвърдена певица по клубовете в България, занимава се изцяло с музика на живо, записи на реклами и филми. Иво е познат глас от ТВ реклами и анимации на Дисни. Завършил е Музикалната Академия в град Пловдив и е вземал участия в редица концерти и конкурси в страната.

Само седмица по-късно, на 26.09, невиждано музикално шоу подготвя MIA, която ще бъде специален гост на известната верига.

Гласовитата дама обещава вечер, в която всички посетители на Raffy Bar & Gelatо ще имат възможността да се насладят на виртуозни изпълнения, под съпровод на пиано. 

И в двете тематични вечери зад пулта ще бъде диджей и Dido One, който няма да остави гостите на заведението да скучаят дори за минута.

Raffy Bar & Gelatо е идеалното място, където да отпразнувате своите специални поводи или просто да прекарате една приятна среща заедно с приятели.

Менюто е разнообразно и включва всичко - от салати и предястия до ароматни основни ястия и десерти.  От скоро, популярната верига предлага и ново фитнес меню за всички любители на спорта. Хубавата новина е, че изкушаващите фитнес предложения може да поръчате и онлайн, в официалния сайт на Raffy.bg

Raffy в Пловдив с изненада за клиентите си! Пуска ново фитнес менюПопулярната верига изкушава с вкусна и здравословно приготвена храна

Обектите в град Пловдив може да посетите на ул. Съединение 51А /до 5-то районно/, както и ул. „Патриарх Евтимий - Център.

Телефон за резервации: 0882 55 55 80