С нарастващия избор на ресторанти, става все по-лесно да поглезим небцето си навън. Невинаги, обаче, успяваме да намерим подходящо място, което да ни подхожда на хранителния режим или на здравословната диета.

Едно от любимите заведения в Пловдив реши да изненада своите клиенти в разгара на лятото. От няколко дни, популярната верига Raffy Bar & Gelatо предлага ново фитнес меню за любителите на спорта, както и всички свои посетители, които се стремят да изглежда добре и да бъдат във форма за плажа.

Здравословни и едновременно с това вкусни и зареждащи ястия и напитки са основата на свежото и отличаващо се фитнес меню.

Независимо дали става въпрос за закуска, основно хранене, снак или десерт - само в Raffy Bar & Gelatо може да откриете много и неустоими предложения за всеки вкус. 

Това е едно от малкото места в Пловдив, което предлага толкова богато фитнес меню, специално изготвено от майстор-готвачите.

Не пропускайте да опитате от пухкавите палачинки с овесени ядки, протеинови бонбони или мъфини. Дайте добър старт на деня си с здравословна чиа закуска, ароматен омлет или уникално на вкус смути, приготвено с нискомаслено мляко. 

От салати и предястия, риба и морска храна, до страхотни месни и веган ястия - не пропускайте още днес да опитате нещичко от новото фитнес меню на заведението.

Селекцията от ястия можете да съчетаете в балансирано дневно или седмично меню, с което да следите изкъсо калориите, които приемате.

Хубавата новина е, че изкушаващите фитнес предложения може да поръчате и онлайн, в официалния сайт на Raffy.bg

Изненадите не свършват до тук! От понеделник до четвъртък, всеки посетител на обекта на Raffy Bar & Gelatо в Тракия (ул. Съединение 51А), има възможността да се възползва и от -20% отстъпка от сметката.

Заведението залага на уютната и стилна обстановка, обилните и вкусни порции, добрата музика, приятелското обслужване и достъпните цени.

Raffy Bar & Gelatо е идеалното място, където да отпразнувате своите специални поводи или просто да прекарате една приятна среща заедно с приятели.

Обектите в град Пловдив може да посетите на ул. Съединение 51А /до 5-то районно/, както и ул. „Патриарх Евтимий - Център.