Сватба, рожден ден и пътуване до Гърция в един ден! Стилистът Радо, чиято ножица шари по главите на много от известните пловдивски бизнесмени, със сигурност ще запомни днешния ден. Рано сутринта той присъства на подписването на гражданския брак на свой приятели, а в 11 часа се развихри на стола си. Вместо да черпи гостите си, по традиция всяка година на рожденния си ден, Радо Фризьора подстригва благотворително без предварително записване. При цените в салона му икономията е сериозна, шегуват се някои от постоянните му клиенти. 

Много от приятелите му така и не успяха да се вредят за безплатна прическа, но за сметка на това се отчетоха с малцови уискита, любимата му марка пури и специални амулети, да го пазят от зли очи и конкуренти. 

Тъй като лайфстайлът на пловдивския стилист конкурира този на известните му клиенти, веднага след като приключи с "благотворителната иницатива" , той се качи на мерцедеса си и замина за дълъг уикенд в съседна Гърция, където отпразнува рожденния си ден в компанията на любимата си Мартина и приятели.