"Принцът на Пловдив" Тодор Тимонов навърши Христовата възраст. Във вчерашния ден, бившият халф на Ботев, Локо и ЦСКА стана на 33 години, като реши да отбележи празника в романтична обстановка, заедно със своята съпруга Таня Тимонова. 

Двамата прекараха вечерта в известен ресторант под тепетата, на по чаша вино и вкусни ястия. Бившата носителка на титлата "Мис Пловдив" Таня Тимонова сподели стори от специалния ден, като пожела честит рожден ден на своя спътник в живота и не пропусна да му каже колко много го обича.

Семейство Тимонови имат прекрасно 4-годишно момченце, което носи името на баща си - Тодор.

Рожденикът също сподели история в Инстаграм профила си, текстът, на която гласеше: "Рожденият ден е най-важният ден в живота на всеки човек, защото точно тогава нашето биополе се обновява. Също така се случва попълването на сили и енергия за следващата година. Но, въпреки всички положителни моменти, рожденикът става много уязвим точно в този ден. По тази проста причина трябва да се избягва стресът и ненужните вълнения. Постарайте се да се заредите с веселие и позитивна енергия. Хиепи бърдиии ту МИ!"

 

Тодор Тимонов, с прякор Лимона, получи и куп честитки от близки и приятели, които го затрупаха със снимки и благи пожелания за празника. 

В момента, талантливият спортист е футболист на Марица. Най-добре се изявява като централен полузащитник, но се справя добре и като ляв полузащитник. Висок е 185 см. и тежи 75 кг. Играе еднакво добре и с двата крака. Притежава силен шут и прилична нападателна техника, като играта му с глава е също на дорбо ниво.