На 26 юни рожден ден празнува фолк певицата Преслава, която навършва 34 години и продължава да е идол на голяма част от българите.

Още от сутринта фенове и приятели на изпълнителката я затрупаха с многобройни честитки, които радват рожденичката в днешния ден.

Милко Калайджиев, който пръв откри големите певчески дарби Преслава и я направи звезда на голямата сцена, пък подготвя голяма изненада за празника й.

Днес той прави премиера на нов видеоклип, за който споделя, че е посвещава именно на своята приятелка и колежка Преслава, с която ги свързват прекрасни професионални спомени.

Любимият на певицата Павел Лазаров също не пропусна да изненада майката на бъдещия му син и я затрупа с куп прекрасни цветя и балони. Преслава сподели снимка от изненадата в личния си профил, като под кадъра написа: “Истинският мъж има щастлива жена! Благодаря ти, любов!”.

Преди няколко дни тя се щракна и в лъскаво червено ферари, което според слухове е подарък именно от мъжа на сърцето й.

Едно ферари с цвят червен - новото попълнение в гаража на ПреславаСпоред слухове, луксозното возило е подарък от приятеля й Павел Лазаров, от когото певицата чака първата си рожба

Изпълнителката е в очакване на първото си бебе, като се е отдала на пълна почивка. По време на своята бременност тя не престава да пътешества заедно със своя любим Павел. Тя зарадва почитателите си, които в момента не могат да видят своята любимка, защото тя си даде почивка от участията, и публикува няколко снимки от морската си ваканция на гръцкия остров Лефкада.

Преслава посети гръцкия остров Лефкада, показа бременно коремче СНИМКИИзпълнителката не спира да пътешества със своя любим Павел