Преслава сподели пред феновете си, че вече е готова с новия си музикален проект и неговата премиера ще бъде на Деня на влюбените.

Подозираме, че датата не е избрана случайно, тъй като в живота й не липсва любов след запознанството й с Павел, бащата на детето й.

"New song. Премиера 14.02.2019 16 ч. по Planeta Official, 19ч Planeta HD и 21ч - Planeta TV" - написа в социалните мрежи певицата. 

Припомняме ви, че певицата от Добрич се завърна на музикалната сцена едва месец след раждането. По този начин даде заявка, че няма да се отдръпне от бранша. След премиерата на песента й "Да гори в любов" за пореден път се доказа като една от най-атрактивните певици, като счупи рекорда от над 14 милиона гледания в YouTube.

Въпреки натоварения си график, тя не спира да показва пред феновете, че успява да навакса и с времето прекарано със семейството. Звездата на "Пайнер" се радва на майчинството и на Паола, личи от снимките, които публикува. 

"Невероятно е усещането да бъдеш майка. Все още не мога да го опиша с думи. Като млада майка мога да кажа, че човек става по-ангажиран, по-отговорен. По някакъв начин вече света ми минава през очите на моето малко момиченце Паола. Аз от тук нататък започвам да си представям каквото и да правя в този живот, как тя ще гледа на нещата. Дали аз ще й се харесам, дали ще се гордее с мен. Имам усещането, че започвам на нея да й се доказвам. Моят пример за майка е моята майка" - споделя певицата пред Планета ТВ.