Тежък пролетен вирус разболя една от любимите на мнозина певици Преслава. Именно това е причината любимката на мнозина да отмени участията си за следващите десет дни. Болестта й се е паднала именно около абитуриентските балове, което води до загуба на хиляди левове и недоволни зрелостници.

Преди да се разболее пайнерката е била затрупана с участия, както обикновено, а някои дни е имала и по две на вечер. Снощи тя е трябвало да пее в Пловдив, а днес в столицата. Следващите два дни е имала планирани изяви във Варна и в Слънчев бряг, но всичките й участия за следващите 10 дни са отменени с официално съобщение от продуцентите й.

"От името на музикална компания "Пайнер" и телевизия "Планета" искаме да ви информираме, че клубните участия на Преслава за момента се отменят по здравословни причини. Молим всички абитуриенти, почитатели на попфолка и собственици на клубове за разбиране и да ни извинят за причиненото неудобство", гласи официалното съобщение от "Пайнер" и "Планета".

Според запознати гласовитата звезда ще се подложи на домашно лечение.

Припомняме, че за една година това е вторият случай, когато Преслава отменя участия заради здравословни проблеми. Предишният случай беше през февруари 2018, когато не се чувстваше добре по време на бременността й. 

Новината за отсъствието й от тазгодишните абитуриентски балове разочарова завършващите, които са избрали специално заведенията, за да я видят на живо и да празнуват с нейните песни. В социалните мрежи дори са се появили призиви да бъдат върнати парите, които предварително са дадени като капаро.