Два от най-мощните и красиви гласове, тези на Преслава и Софи Маринова, белязаха подобаващо финала на звездната сватба на ромската перла и Гринго. 

Двете певици влезнаха в убийствен дует като грабнаха микрофоните и изпълниха серия от най-големите си хитове, съвместно с музикантите от "Рико бенд".

"Специално за Гринго и за кума" - обърна се с поздрав булката. 

Компилацията включваше турската песен "Götür Beni Gittigin Yere" на Емрах, "Моят сън" на Софи, "Нямам право" на Преслава и завърши с изпълнение на "Детелини" на примата на българската естрада Лили Иванова.

"Със Софи имаме някакви години разлика и искам да споделя, че още когато работих по заведения тя ми беше много любима певица, и ако тогава, когато още бях момичето от Добрич на 14 години и някой ми беше казал, че Софи Маринова ще ми бъде приятелка и един ден ще ме покани да бъда нейна кума щях да се гръмна и щях да кажа "Бога ми! Това са глупости, някой се шегува с мен". Не само това, но Софи дори промени датата на сватбата си заради нас. Обичам ви много!" - каза с вълнение Преслава към края на големия ден. 

Тя сподели видеото в личния си канал в Youtube и събра близо 70 000 преглеждания за ден и голям брой коментари.

Ето и част от тях:

"Титаните в поп фолка най-добрите. Това изпълнение докосва всички сетива.Певиците, които успяват с глас ,а не като се разголват. Адмирации да сте живи и здрави все така да ни радвате с таланта ви"

"Изпълнихте сърцето ми с радост!!"

"Велики сте Софка и Преси! Честита сватба да сте живи здрави и винаги така усмихнати."

"Най великите певици. Искаме дует!"

Сватбената фиеста на Софи и Гринго събра почти цялата музикална гилдия ВИДЕО и СНИМКИПод звуците на духов оркестър, младоженецът изведе с бяла лимузина кумовете Преслава и Павел от дома им