Още една личност от българския хайлайф Антония Петрова предпочете слънчев Дубай през месец януари. Мис България 2009 е на почивка в компанията на своя съпруг Ивайло, с когото съвсем скоро ще станат родители. 

Блондинката вече е в деветия месец от бременността си, но това по никакъв начин не ограничава пътуванията, а тя от своя страна признава, че се чувства повече от добре.

Само за ден, Антония напълни личния си профил със снимки от дестинацията, на които гордо позира с бременно коремче. Въпреки че е на крачка от раждането, блондинката е успяла да запази форма и без притеснения облича бански костюми и къси рокли.

"9-ти месец - последна почивка преди раждането! Имах прекрасна бременност- лека и безпроблемна, (пожелавам на всички бъдещи майки такава), изпълнена с пътувания и страхотни емоции, на крилете на любовта! Следващият път ще бъдем трима!" - написа Мис България към снимките си. 

Припомяме, че в момента гости на арабското емирство са и друга светска двойка Златка Райкова и Благой Георгиев, които преди няколко дни отбелязаха подобаващо 33-тия рожден ден на сексапилната плеймейтка, която тя определи като най-щастливия си до момента.

Златка Райкова отпразнува най-щастливия си рожден денПразненството се състоя в Дубай, а най-големият виновник за усмивката на блондинката бе Благой Георгиев