Две прасенца и бира на корем очакват любителите на качественото BBQ в ресторант "Поркис". След 10 дневен ремонт, той отваря врати с обновена градина и нови изкушения за летния сезон. Макар и краткотрайна, липсата определено се е усетила от постоянната клиентела на заведението и затова собственикът Николай Боруков е избрал най- вкусния начин за реванш. 

В продължение на седмица бирата ще се продава с 30 процента отстъпка. А в събота майстор готвачът ще разфасова две прасенца и в събота и неделя те ще бъдат сервирани безплатно на гостите на ресторанта. 

Макар и ненавършил 3 години, "Поркис" се превърна в една от задължителните дестинации на пловдивските чревоугодници и най- вече на почитателите на добрата скара. Ребърца, свински гърдички, шишове от пилешко, свинско и телешко, домашни вкусотии и дъхав хляб, изпечен на място са само част от ястията, заради които клиентите се връщат.