Анулираха матурата по български език и литература на рапъра 100 кила. Това се случило, тъй като той написал името си върху нея и сега ще се наложи да се явява на зрелостния изпит повторно. 

За това съобщи самият изпълнител, като публикува видео в Инстаграм профила си. От него става ясно, че все пак Килата има с какво да се похвали, тъй като е взел успешно другата матура, на която се яви - по английски език. 

"Здравейте приятели, искам да направя това съобщение за матурите, които по английски съм ги взел, но всъщност по български съм анулиран, защото съм си бил написал името на листа. И бате Явор ще се явява пак. Благодаря, че ме подкрепяхте. хора. Ако сега е било за четворка, то обещавам след това да е за шестица", казва рапърът във видеото, качено в социалната мрежа.

Припомняме, че в края на месец май, 100 кила отбеляза абитуриентския си бал с пура, бултериер и градинско парти. Рапърът завърши средното си образование, а поводите за празненство този месец бяха не един, а два, защото малко по-рано през май той отбеляза и своя рожден ден.

На 35: 100 кила отбеляза абитуриентския си бал с пура, бултериер и градинско партиРапърът завърши средното си образование