С пура, бултериер и градинско парти 100 кила отбеляза абитуриентския си бал. Рапърът завърши средното си образование, а поводите за празненство този месец бяха не един, а два, защото малко по-рано през май той отбеляза и своя рожден ден.

Килата не пропусна да се похвали в Инстаграм със своя успех и в повече от щастлив, че най-накрая е събрал сили и смелост да се изучи. Ето какво написа той в социалните мрежи:

"Благодаря на всички за пожеланията, за вниманието, за дружбата и за прошката, която сте готови да ми дадете приятели. Обичам ви истински. Благодарим на Домакина и наш приятел Лазар от Чамурковата къща" - пише Явор Янакиев. 

На публикувания от него кадър 100 кила е в компанията на куче, порода бултериер и с пура в уста. На заден фон, пък се вижда голям надпис от жълти балони, оформящи числото 100. На кадъра той позира облечен елегантно в син панталон и черна тениска, визията му е допълнена от черни очила.

Варненският рапър завърши 4-та сменно-вечерна гимназия "Отец Паисий" в София. Звездата признава, че няколко пъти е повтарял 10-ти клас и накрая се отказал да ходи. По-късно започнал да работи, за да помага на майка си и малкия си брат. 

След като станал известен решил, че е срамно да няма диплома за средно образование и бързо се задействал по въпроса. Още повече, че през последните години започнал много да чете и да се интересува от различни теми, които обогатили знанията му.