След дългогодишна връзка, популярната пловдивска двойка - Габриела Якуб и Димитър Сотиров сложиха край на връзката си, научи Trafficnews.

Според наши източници, близки до двойката, те са развалили и годежа си, а голяма част от общите им снимки в социалната мрежа Инстаграм са изтрити. 

В сравнение с преди, когато Габриела публикуваше десетки снимки и сторита с бившия си, сега няма и следа от него. Двамата не отбелязаха и празника на влюбените - 14 февруари, което още повече говори, че любовта им вече е в миналото. 

Красивата и атлетична пловдивчанка е доста активна в социалните мрежи, всекидневно трупа последователи, а внимание от мъжката половина със сигурност не и липсва. Вероятно сега напливът ще стане още по-голям, предвид факта, че дъщерята на известния пловдивски стоматолог Дани Якуб вече е необвързана. 

Тя редовно качва свои снимки, на които показва топ форма, тоалети по последен писък на модата и атрактивни фотоси с бански костюми, които събират погледите не само на мъже, но и на жени.

В момента тя продължава да развива собствен бизнес за здравословни храни, тренира усилено и купонясва в компанията на най-близките си приятелки от града на седемте тепета. 

В профила на Габи все още място намират няколко снимки с вече бившия и приятел - от официални събития и от екзотични пътешествия.

Припомняме, че Димитър Сотиров падна на колене пред Габриела Якуб през 2018 година в Дубай. Без дори да се замисли за секунда, русокосата пловдивчанка отговори със заветното „да”. Романтичното предложение се състоя  в „сърцето” на новия Дубай - Dubai Marina Yacht Club, на фона на приказна гледка. 

Габриела Якуб сама съобщи за романтичното предложение, като публикува снимка в личния си профил, над която написа: I said "YES".

Габриела Якуб каза „Да” на своя любим! Падна й на колене в Дубай СНИМКИРомантичното предложение се състоя в „сърцето” на новия Дубай - Dubai Marina Yacht Club, на фона на приказна гледка