Приятелката на намиращия се под домашен арест Стайко Стайков - Мария Цветкова се завърна на музикалната сцена със сериозните амбиции да се развива.

Бившата плеймейтка вече се подвизава с псевдонима Ариа, а отделно е лансирана и като най-новата звезда на "Пайнер".

Премиерата на новия клип на Мария понесе куп критики от феновете на лекия жанр, много от тях я нарекоха самовлюбена и бездарна.

"Много самовлюбена ми изглежда, не ми направи добро впечатление! Песента е слаба според мен, текста не ми хареса изобщо, видеото е натоварващо ! Успех за напред, браво за старанието единствено", гласи един от коментарите под видеото.

Преди години Мария взе участие в парчето на нейната близка приятелка Емануела към сингъла "Незабравима". Видеото към песента регистрира милиони гледания и се превърна в тотален хит, който и до ден днешен се слуша.

"Първоначалната идея беше само да участвам в клипа на Емануела. Тя обаче знае, че от малка се занимавам с музика и поиска да изпея нещо в парчето. Имам намерение да се занимавам с музика и занапред. Това ми е детската мечта - преди моделството и всички други видове изяви", сподели тогава пред "България днес" Цветкова.

Припомняме, че красавицата стана известна след победата си в конкурса "Мис Плеймейт" през 2008-а.

Няколко месеца след това започна връзка с бизнесмена Динко Динев и му роди син. Малко след раждането й двамата се разделиха и тя се откъсна за известно време от публичното пространство.

След това неведнъж е била засичана с Павел - бившият мъж на Златка и настоящ на Преслава. Двамата бързо прекратиха отношения и моделката намери любовта в лицето на Стайко.