Пловдивският рапър Никола Дринков, по-известен като „DRINK” стана баща за пръв път. Радостната новина съобщи той в инстаграм профила си.

Бебето е момиченце и носи името Никол Никола Дринкова, написа в профила си майката на детето Мартина Касарова, която е заедно с рапъра от близо 10 години.

„Благодаря на Бог за най-големия подарък в живота ми!”, написа пък на стори младият баща. Също така стана ясно, че изпълнителят е отменил всички свои клубни участия до края на месец април.

Припомняме, че Никола Дринков бе арестуван през ноември месец 2022 година, тъй като по време на записване на клип към негов музикален проект се покачи с джипа си на паметника на Съединението в Пловдив. Заедно със съучастника му им бе повдигнато обвинение за това, че са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост, и е извършено при управление на моторно превозно средство.

Рапърът DRINK: Искахме да представим нещо красиво от ПловдивТака коментира той покачването си с джипове по Паметника на Съеднинението

Младежите бяха освободени от ареста срещу гаранции от 2 000 лева, като за това деяние законът предвижда наказание до пет години лишаване от свобода, както и лишаване от право на управление на моторно превозно средство.

Относно неразумната проява, Дринков посочи пред медията ни, че това е било грешка, за която вече са си понесли последствията.

„Искахме да представим нещо красиво от нашия град, тъй като имаме голяма аудитория и по един или друг начин искахме да го рекламираме”, коментира тогава той.