Пловдивският бизнесмен Венци Консулов и съпругата му - топ моделът Каролина Консулова станаха родители на момченце. Благата вест съобщи майката, в личния си фейсбук профил, навръх 30-ия си рожден ден. 

"Прекарвам 30-ия си рожден ден с нашето мъниче. Той е единственото хубаво нещо, което излезе от 2020 г. Толкова съм щастлива, че съм майка, той е най-добрият подарък, който някога съм могла да получа." - написа Каролина и заедно с писанието добави снимка на малкия юнак. 

Родителите все още не споделят пред аудиторията какво име са избрали за своя наследник. Стотици честитки от приятели и близки на младото семейство заваляха в социалните мрежи, а пожеланията към бебето бяха за здраве, щастие, късмет и обич.

Венци Консулов и Каролина си казаха заветното "да" на 29 юни 2019 година и вдигнаха грандиозна сватба. Това се случи само 5 месеца след като Консулов предложи брак на любимата си на Малдивите. 

Бизнесмен от Пловдив и съпругата му с парти в чест на очакваното бебеВенци Консулов и Каролина събраха близки и приятели и отпразнуваха предстоящото раждане на първото си дете