Пловдивският бизнесмен Венци Консулов и съпругата му - топ моделът Каролина Консулова събраха близки и приятели, за да  отпразнуват предстоящото раждане на първото си дете.

То ще е от мъжки пол и се очаква да се появи на бял свят около един от най-светлите празници Коледа. 

На Baby Shower партито се празнува очакването на бъдещото бебе и е американска традиция, която става все по – полулярна и у нас. “Бебешкият душ”, какъвто е буквалният превод, всъщност означава, че бъдещата майка ще бъде „окъпана“ с подаръци за новия член на семейството.

Целият празник бе в тематичния за момченца син цвят, допълнен от бяло. Част от украсата бяха и множество балони и надписи приветстващи появата на бебето.

Гостите на бебешкото парти бяха посрещнати с дребни сладки, торта и сладкиши, които също бяха декорирани тематично.

Много игри съпътстваха щастливото събитие, а наследникът на майонеза "Краси" и бъдещ татко Венци Консулов показа добри умения в смяната на памперси. 

Каролина, която в момента е в 7-мия месец от бременността си, бе с къса бяла рокля и получи много подаръци от орисниците на бъдещия си син.

Венци Консулов и Каролина си казаха заветното "да" на 29 юни 2019 година и вдигнаха грандиозна сватба. Това се случи само 5 месеца след като Консулов предложи брак на любимата си на Малдивите. 

Пловдивският бизнесмен Венци Консулов очаква първа рожбаСъпругата му - топ моделът Каролина Дебчийска е бременна в шестия месец